15 Ocak 2008 Salı

ŞAPKALARRR





ASLINDA BU ŞAPKA MODELLERİNİ BİLMEYEN YOK HER BLOGDA VAR .. BİRDE BENİM ÖRDÜKLERŞİME BAKIN BAKALIM OLMUŞMU:))) BİRAZ BÜYÜK YAPMIŞIM DİĞERİ KASKETLİ HERKESİN BİLDİĞİ KASKETLİ İŞTE.. BU MODELİ BÖYLE RENKLİ HALİYLE ÇOK BEĞENDİMUMARIM SİZLERD EBEĞENMİŞSİNİZDİR..

6 Comments:

Adsız said...

Maaşallah yerim ben bunu ne güzelde poz vermiş...Çok da tatlı çıkmış.Allah nazardan korusun. Şapkasıda pek yakışmış iyi günlerde kullansın.Seninde ellerine sağlık canım..Abimizinde hakkını yemeyelim canım oda yakışıklı çıkmış..İkisinide öpüyorum..

akasyakokusu said...

canım senin prens ve prensesler ne hoş çıkmış öyle kardeş kardeş..bizimkiler sokakta bile kavga ediyo..neyse ellerine sağlık güle güle giyinsinler şapka ustasıııı...
birde yaa çok zor durumunuza üzüldüm..sibelde burda çok soğuk var yazmış gördüm birine ama..sibirya soğuğu diyolarmış galiba..burda bile donmuş borular patlamış..neyse binbir gecemi izliyim ben..

Adsız said...

ay sevsinler yeşilçam güzellerine benzemiş o fıstık teyzesi öpsün yanaklarından.şapkası hayırlı olsun içinde okullara başlasın.annesininde ellerine sağlık olsun.canım bizim buralarda öle her yer don ayaz var burda.güneş enerjileri patladı hep.
yağış yok ama don var allah hepimizi korusun.fakire fukaraya yardımcı olsun

Adsız said...

selam canım harika olmuş şapkalar güle güle giyinsin bende örecem ip aldım sıra bekliyor yarımlardan fırsat gelmedi daha sularda donuyormuş zor be canım hayırlı günler dilerim Allah yardımcın olsun

Adsız said...

ellerine saglık.. iyi gunlerde kullanın inşallah...
sevgiler

Adsız said...

iyi geceler canım nasılsın, oralarda neler yapıyosun, eminim burası gıbı çok soguktur. lojmanda oturmayan arkadasların suları hep dondu, evler ısınmıyo valla. hayırlısıyla yaz bı gelseydi, sevgiler canım..
ayrıcada şapkalar çok güzel olmuş ellerine saglık, küçük hanım güle güle kullansın..